Έλεγχος τηλεφωνικών υποκλοπών από ιδιωτικό ερευνητή

Ιανουάριος 2013:
Υπονοούμενα ότι το κινητό της τηλέφωνο παρακολουθείται άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν αποκλείω τίποτα και θα ερευνήσω περισσότερο το θέμα» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας πως είναι προκλητική η παρεμβολή στις επικοινωνίες.

Μιλώντας στο Real fm, είπε πως από τότε που το τηλέφωνό της μετετράπη σε βουλευτικό, δέχεται κάποιες παρεμβολές που δε δεχόταν πριν.

Αρκετός κόσμος που έρχεται σε επαφή με τα γραφεία ‘Κηπουρίδης’ έχει τον προβληματισμό και πολλές φορές την βεβαιότητα ότι παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις. Αφορμή για τον προβληματισμό αυτό είναι συνήθως κάποια ασυνήθιστη συμπεριφορά ενός κοντινού προσώπου, είτε λόγω κάποιων ανθρώπων από το επαγγελματικό περιβάλλον είτε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είτε κάποιων πιθανών παρεμβολών και ασυνήθιστων ήχων κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους.

Αν έχετε την υποψία ότι είστε θύμα υποκλοπών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μιλήσετε με κάποιον έμπειρο ιδιωτικό ντετεκτιβ σε θέματα υποκλοπών. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας, σας προσφέρει στήριξη για προστασία από υποκλοπές με τις εξής μορφές:

Οι ιδιωτικοί ερευνητές μας διαθέτουν τις πηγές αλλά και τα τεχνολογικά μέσα ώστε να ανακαλύψει αν πράγματι τα τηλεφωνά σας παρακολουθούνται από τρίτους, ακόμα και να εντοπίσει τις συσκευές υποκλοπής.