Παρακολουθήσεις από εταιρεία ιδιωτικών ερευνητών

Υποθέσεις που συχνά απασχολούν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ‘Κηπουρίδης’ είναι παρακολουθήσεις παιδιών και εφήβων, συζύγων, συντρόφων, συγγενών, εργαζομένων, υπόπτων προσώπων κλπ.

Οι παρακολουθήσεις μπορούν να γίνουν είτε για συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για δικαστικές διαμάχες, είτε για την διαλεύκανση υποθέσεων Ναρκωτικών ουσιών, παρακολουθήσεις συντρόφων ή κάποιου συγγενικού προσώπου με ύποπτη συμπεριφορά κτλ. Ως αποδεικτικά στοιχεία προβάλλονται και χρησιμοποιούνται φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, μαγνητοφωνήσεις, τηλε-μαγνητοφωνήσεις και στοιχεία από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι παρακολουθήσεις προσώπων απαιτούν διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα και η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών μας με εξοικείωση σε προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε υπόθεση ανεξαιρέτου δυσκολίας και περιπλοκότητας. Οι ιδιωτικοί ερευνητές μας διαθέτουν την εμπειρία, την εξειδίκευση και τα κατάλληλα τεχνικά μέσα ώστε να οδηγήσουν σε επιτυχία την οποιαδήποτε αποστολή παρακολούθησης.